reglement

 

-U dient 24 uur vooraf af te zeggen anders brengt On Your Beauty het volledige bedrag in rekening!

- On Your Beauty werkt NIET met achteraf betalen het bedrag dient op het moment van de afspraak voldaan te worden.

-volgt u het advies van product gebruik niet op van On Your Beauty is dit een eigen risico!(dus proffesionele kappers producten)


- volgt u het advies niet op van On Your Beauty vervalt ook de garantie!

-plaatjes van internet worden vaak belicht en lijken daardoor ene bepaalde kleur.

-iedere haarstructuur is anders dus plaatjes zijn mooi als inspiratie.

-niet alle kleuringen zijn in een keer haalbaar.

kleur advies

Zojuist heb jij een (chemische) behandeling van je haar bij mij gehad en ik wil dat jullie er zo lang mogelijk plezier van hebben. Daarom geef ik enkele tips voor het behoud en de verzorging van je haar. Zonder het gebruik van mijn producten sta ik niet garant voor het behoud van u kleur/ permanent.

 

  1. wacht minimaal 48  uur met het wassen van u haar na een behandeling dus ook niet uitspoelen of nat maken. Ik heb tijdens de behandeling je haar geseald met een speciale shampoo en daarna met een speciaal masker/ conditioner hierdoor zijn de haarschubben gesloten. Door het gebruik van shampoo warm water en de stijl en krultang / andere warmende accessoires (bijv carmenset) kan de kleur ook aangetast worden binnen de 48 uur.
  2. Volg het advies strikt op anders vervalt de garantie.
  3. Luister goed naar het advies over welke producten het beste bij JOU passen. Ik lever advies op maat, waarbij gekeken word na de kwaliteit van het haar.
  4. Gebruik enkel en alleen proffesionele haarverzorgingsproducten. De producten meeste kappersproducten bevatten GEEN synthetische silicone. Dit is een voordeel want synthetische silecone zijn niet water oplosbaar, waardoor het laagje om het haar steeds dikker word en het haar uiteindelijk word verstikt. De hoofdhuid word vet, het haar word zwaar en kan hierdoor zelfs uitvallen. De sillecone zorgen ervoor dat het haar maximaal een uur goed en zacht aanvoelen. Onze producten zorgen daarentegen voor een langwerkend goede gezondheid en gevoel van het haar. 
  5. Alle haarverzorgings producten van On Your Beauty bevatte enkel hoogwaardige ingrediënten in een hoge concentratie. Hierdoor heb je mate terugloopt.
  6. verven met pakketjes van Kruidvat en dergelijke kunnen zorgen dat kleur niet goed uitpakt of na bepaalde tijd verkleurd.

 

Een proffesioneel product lijkt duurder, maar levert veel op! Ik zie  je graag als tevreden klant de deur uitgaan, maar zien je nog als tevreden klant terug komen.